21.6 C
Athens

Η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου παρέμεινε με άνεση στην Bundesliga και άφησε το Αμβούργο για 5η σερί χρονιά με το όνειρο (vid)

Με δεύτερη νίκη εις βάρος του Αμβούργου με 1-3, οι Σουηβοί παρέμειναν στην Bundesliga

Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Mercedes Benz Arena ο επαναληπτικός μεταξύ Στουτγκάρδης και Αμβούργου είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με σουτ του Κίτελ μόλις στο 6ο λεπτό, αναπτερώνοντας κάπως το ηθικό και τις ελάχιστες ελπίδες τους. Κάτι που κράτησε περίπου για ένα ημίχρονο αφού οι Σουηβοί μπήκαν αποφασισμένοι να… καθαρίσουν το παιχνίδι στο δεύτερο.

Στο 48΄ο Μίλοτ ισοφάρισε σε 1-1, με τον ίδιο παίκτη να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 64΄. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σίλας για το τελικό αποτέλεσμα που σήμανε για ακόμα μια σεζόν ένα αίσθημα απογοήτευσης στις τάξεις του ιστορικού Αμβούργου, το οποίο θα βολοδέρνει και τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Φερνάντες, Χάιερ (69′ Μικελμπρέντσις), Σονλάου, Γκλάτσελ, Κίτελ, Ρέις, Μοντέρο (72′ Κονιγκσντόρφερ), Γιατά, Μέφερτ (67′ Μπιλμπίγια), Ντομπέ, Μουχάιμ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Μίλερ, Άντον, Έντο, Βάγκνομαν (82′ Γουαμανγκιτούκα), Μαυροπάνος (46′ Τζαγκαντού), Μιλό (66′ Τόμας), Ζιρασί (67′ Φέιφερ), Κάρατσορ, Ίτο, Φίριχ, Σόσα (66′ Νάρτεϊ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς