19.4 C
Athens

Φενέρ – Εφές 90-92: Μαγικός Κλάιμπερν, ισοφάρισε μόνος του τη σειρά με ασύλληπτο buzzer beater (vid)

Σε ένα τρελό φινάλε ο Κλάιμπερν κουβάλησε μόνος του την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και με ασύλληπτο buzzer beater ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε λεπτομέρειες η Αναντολού Εφές ήταν ελάχιστα καλύτερη σε αυτές και με τον Κλάιμπερν να σκοράρει σε ένα απίθανο buzzer-beater επικράτησε της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη ισοφαρίζοντας τη σειρά.

 

Σε έναν αγώνα με απίθανο φινάλε Φενέρ και Εφες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να αποκτούν διαφορά ασφαλείας πριν το τελευταίο μισό λεπτό.

Εκεί όπου η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρέθηκε μέχρι και μπροστά στο σκορ (90-89) 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ο 33χρονος γκαρντ είχε την απάντηση με ένα απίθανο τρίποντο στην εκπνοή.

 

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ως και την τρίτη περίοδο είχαν το προβάδισμα του αγώνα αλλά μετά ο έμπειρος Αμερικανός πήρε το… όπλο του και δεν σταμάτησε να «πυροβολεί». Και το έκανε μέχρι… τέλους και το εκπληκτικό του τρίποντο που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-16, 45-40, 61-65, 90-92.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς