21.2 C
Athens

Οι τρεις ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Μπιέλ και η ερυθρόλευκη αναμονή

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αρέσει σε αρκετές ομάδες της La Liga, ωστόσο από τους Πειραιώτες τηρείται στάση αναμονής στο θέμα

Το όνομα του Πεπ Μπιέλ έχει βρεθεί σε αρκετά κείμενα τις τελευταίες μέρες, ωστόσο ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα ο ατζέντης του το έχει… επαναφέρει στην επικαιρότητα.

Πριν μέρες η πρώτη ομάδα που φαινόταν να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, όπως ανέφεραν οι συμπατριώτες του ήταν η Μαγιόρκα.

«Σε επαφές η Μαγιόρκα με τον Ολυμπιακό για τον Μπιέλ»

Πλέον, στο παιχνίδι απόκτησης του έχουν μπει τόσο η Βαλένθια, όσο και η Μπέτις. Για όλες τις ομάδες η αναφορά είναι κοινή ότι έχουν δηλαδή προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει δεχθεί ακόμη κάποια επίσημη κρούση.

Βέβαια η Primera Division, ολοκληρώθηκε μόλις χθες, Κυριακή (4/6), και είναι λογικό πως οι σύλλογοι από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να ετοιμάζουν τις κινήσεις τους για τη νέα σεζόν, αλλά και τις επίσημες προτάσεις τους σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Η πρόθεση που υπάρχει στο στρατόπεδο των Πειραιωτών είναι ο Μπιέλ να παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Παράλληλα γίνεται ξεκάθαρο ότι η κατώτερη τιμή συζήτησης ξεκινά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή τον αγόρασε από την Κοπεγχάγη το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε φέτος σε 39 παιχνίδια, σκοράροντας 10 φορές ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Πάντως οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να παρθούν αφού έρθει ο νέος προπονητής και γίνει η σχετική αξιολόγηση από τον ίδιο και τον Αντόνιο Κορδόν. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του 26 χρόνου εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2027.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς