16.4 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ξαναχτυπά: «O καλύτερος γαύρος της 20ετίας με τον χειρότερο ΠΑΟ, μια ζωή θα μας φοβάστε»

Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων επανήλθε για τον χθεσινό πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, για να τονίσει ότι "ακόμα και ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας φοβάται τον χειρότερο Παναθηναϊκό"

O Παναθηναϊκός το πίστεψε, ήταν ανταγωνιστικός στον πρώτο τελικό της Basket League, αλλά έφυγε ξανά με σκυμμένο κεφάλι από το ΣΕΦ για το βαρύ κι ασήκωτο 14-0 σε όλες τις διοργανώσεις από τον αιώνιο αντίπαλο του.

Από το βράδυ της Κυριακής, ακόμα και πριν την αναμέτρηση, οι Πράσινοι ψάχνουν παντού αφορμές για να δικαιολογήσουν το γεγονός πως ακόμα δεν μπορούν να φύγουν με σφιγμένες γροθιές μετά από ματς με τον Ολυμπιακό.

Προηγήθηκαν τα… «έκτροπα» στην άφιξη της πράσινης αποστολής, όπως βαφτίστηκαν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να ακολουθήσουν τα «αίσχη» της διαιτησίας, τα οποία σύμφωνα με τη διοίκηση του τριφυλλιού έκριναν το αποτέλεσμα…

Δεν αντέχεται το 14-0: Ανακοίνωση… τρολιά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που μιλάει για διαιτητικά «αίσχη» και «απαιτεί ισονομία» !

Από την όλη κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που επικαλούμενος ένα καθοδηγούμενο άρθρο του αγαπημένου του μέσου ενημέρωσης, τόνισε ότι ακόμα κι ο “καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας” φοβάται τον χειρότερο Παναθηναϊκό.

Δείτε τα όσα αναφέρει ο Δ. Γιαννακόπουλος αλλά και το άρθρο που συνοδεύει την ανάρτηση του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς