21.4 C
Athens

Ο Μάικ Τζέιμς έριξε σπόντα στη Μονακό, αλλά το πήρε πίσω με… κρύο χιούμορ

Οι σχέσεις του Μάικ Τζέιμς με τη Μονακό φαίνεται εδώ και καιρό ότι δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Μάλιστα δεν είναι λίγα και τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο Αμερικανός δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Άλλωστε και οι φήμες για πιθανή φυγή του παίκτη από τους Γάλλους ήδη έχουν φουντώσει, στέλνοντας τον μάλιστα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο καμιά οριστική εξέλιξη δεν έχει υπάρξει με τον ίδιο ωστόσο να στέλνει ένα… αινιγματικό μήνυμα μέσω των social media που ίσως αφορά την παραμονή του ή όχι στους Μονεγάσκους.

«Το διαζύγιο είναι εντάξει. Ο χωρισμός είναι εντάξει. Το να αρχίζεις από την αρχή είναι εντάξει. Το να προχωράς είναι εντάξει. Το να είσαι μόνος είναι εντάξει. Αυτό που δεν είναι εντάξει είναι να μένεις κάπου που δεν είσαι πολύτιμος και δεν σε εκτιμάνε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο όχι πολύ ώρα μετά από το πρώτο του ποστάρισμα και έχοντας ήδη αρχίσει να διαδίδεται ο Γάλλος πλέι μέικερ πήρε πίσω τη σπόντα του, θέλοντας πιθανώς να προσπαθήσει να… σβήσει τη φωτιά που ο ίδιος άναψε.

Πιο συγκεκριμένα σε νέο ποστ που ανέβασε, στο twitter αυτή τη φορά αναφέρει: «Είστε όλοι τόσο αστείοι. Αν ανεβάσω πως κάνει ζέστη έξω, οι φήμες θα πουν ότι ο καιρός του Μονακό δεν αρέσει στον Μάικ Τζέιμς και θέλει να φύγει για ένα πιο κρύο μέρος.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς