18.2 C
Athens

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ πρόλαβε τη διοίκηση και… ανακοίνωσε τον Κουρμπέλη

«Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι μαζί μας», είπε ο Νέναντ Μπιέλιτσα, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη μεταγραφή του Κουρμπέλη στην τουρκική ομάδα

Τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη… μαρτύρησε σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα.

Το ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ είναι γνωστό, μιας και απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού και ήδη εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η τυπική ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μπορεί να μην έχει βγει ακόμη, ωστόσο ο Μπιέλιτσα δεν… άντεξε και σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην απόκτηση του Έλληνα χαφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μιλάμε όλη μέρα με τη διοίκηση για νέους παίκτες και πως θα δημιουργήσουμε την ομάδα. Σκεφτόμαστε να πάρουμε 6-7 ποδοσφαιριστές. Αλλά φυσικά, αυτός ο αριθμός θα αλλάξει, ανάλογα με την κατάσταση των παικτών που θα φύγουν, που θα λύσουν τα συμβόλαιά τους, που θα φύγουν ή θα έρθουν με δανεισμό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι μαζί μας. Θέλουμε να οργανώσουμε το ρόστερ και να χτίσουμε μια καλή ομάδα με τέτοιους παίκτες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς