24 C
Athens

Ο δακρυσμένος Ζλάταν ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και οι πάντες λύγισαν (vid)

Standing ovation και μεγάλη συγκίνηση στο Σαν Σίρο στο «αντίο» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα που λάτρεψε και στο ποδόσφαιρο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας μπροστά στον κόσμο της Μίλαν και οι πάντες λύγισαν για τον σπουδαίο Σουηδό στράικερ.

Οι Ροσονέρι διοργάνωσαν μετά το τελευταίο ματς της σεζόν μία βράβευση για τον τεράστιο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας που τον ακολούθησε πιστά σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Με υποδεχθήκατε με ανοιχτές αγκαλιές με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, θα είμαι οπαδός της Μίλαν για όλη μου τη ζωή μου. Έφτασε η στιγμή να πω αντίο στο ποδόσφαιρο, όχι σε εσάς. Τόσο πολλές αναμνήσεις. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Μιλάνο, μου δώσατε χαρά, τη δεύτερη αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους όσους με νοιάζονται και βρίσκονται κοντά μου», ήταν τα λόγια του 41χρονου ποδοσφαιριστή, εν μέσω standing ovation και μεγάλης συγκίνησης από την εξέδρα και τους συμπαίκτες του.

Σε 22 χρόνια καριέρας κατέγραψε συνολικά 827 εμφανίσεις, σκοράροντας 496 γκολ και μοιράζοντας 204 ασίστ. Ο Σουηδός όλα αυτά τα χρόνια πέρασε από υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως μεταξύ άλλων ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά η σπουδαία του καριέρα συνδυάστηκε και με πολλούς τίτλους, με τον Ζλάταν να κατακτά 5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 πρωταθλήματα Γαλλίας, 3 Super Cup Ιταλίας, 3 League Cup Γαλλίας, 3 Super Cup Γαλλίας, 2 πρωταθλήματα Ολλανδίας, 2 Κύπελλα Γαλλίας, 2 Super Cup Ισπανίας, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Πρωτάθλημα Ισπανίας, 1 UEFA Super Cup, 1 Europa League, 1 Super Cυp Αγγλίας, 1 League Cup Αγγλίας, 2 Πρωταθλήματα Ολλανδίας και 1 Super Cup Ολλανδίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς