12.5 C
Athens

Μπαρτζώκας: Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι οι νίκες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως μετρούν τα αποτελέσματα σε αυτή τη χρονική περίοδο και τόνισε πως η ομάδα του παρουσίασε τη νευρικότητα του μεγάλου φαβορί

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για νευρικότητα του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως εν πολλοίς σε αυτό οφείλεται ο τίτλος του μεγάλου φαβορί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η ομάδα του θα εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια και αυτό που μετράει στη συγκεκριμένη περίοδο είναι οι νίκες και τα αποτελέσματα για να έρθει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Το παιχνίδι ήταν νευρικό από την πλευρά μας, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε τη διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη, είχαμε 7-8 χαμένα λέι-απ, είχαμε ανοιχτά σουτ και πασάραμε. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να χτυπήσει στο τρανζίσιον. Οδηγούσαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, απλώς έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση. Γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για τη νευρικότητα του μεγάλου φαβορί. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε ότι θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι. Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις από κάτω, τόσες πολλές φορές, μοιραία πέφτει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μία διαχείριση συγκεκριμένη, το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι αυτό. Αυτή τη στιγμή μετράει το πρωτάθλημα και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς