17 C
Athens

Βεζένκοφ: Κάναμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη στην άμυνα, δεν θα είναι εύκολο

Ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε μετά το τέλος του ματς στην αδυναμία του Ολυμπιακού να… σκοτώσει τον Παναθηναϊκό την ώρα που βρισκόταν στο +12, ενώ ανέφερε πως δεν θα είναι εύκολη η σειρά των τελικών.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 14 σερί νίκες κόντρα στους Πράσινους και πήραν προβάδισμα στους τελικούς της Basket League.

Μετά το τέλος του ματς ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε μεταξύ άλλων πως έγιναν κάποια αδικαιολόγητα λάθη στην άμυνα και θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η ιστορία έχει δείξει πως δεν παίζει τίποτα ρόλο. Ούτε τα ρεκόρ, ούτε οι καταστάσεις. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν μπορούμε το +12 να το πάμε στο +20. Εκείνα τα σημεία που πάμε στο +12, πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Το ίδιο πάθαμε με τη Φενέρμπαχτσε. Είναι μόνο το 1-0. Ο Παναθηναϊκός έχει αξιόλογη ομάδα και προπονητή. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός παίζει άμυνα σαν της Φενέρμπαχτσε, με έναν παίκτη πάνω μου όλη τη ώρα. Είμαστε στο 1-0.

Ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, να δούμε τι κάναμε λάθος και να πάμε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι. Είναι πολλά. Δεν θα κάτσω να αναλύσω το παιχνίδι, αυτό θα το κάνουμε με τους προπονητές μας. Χάσαμε πάλι τη συγκέντρωσή μας, στο 61-48, και έβαλε εύκολα καλάθια ο Παναθηναϊκός.

Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά στην επίθεση για τρεις περιόδους. Στην άμυνα κάναμε κάποια αδικαιολόγητα λάθη, πρέπει να δουλέψουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς