14.3 C
Athens

Σερέλης: Θα παλέψουμε για να στεφθούμε πρωταθλητές, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν φάουλ του Αγραβάνη στον Γουόκαπ

Απογοητευμένος από την ήττα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης.

Οι Πράσινοι πάλεψαν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά αλλά η κατάληξη στο τέλος ήταν η ίδια, με τους Ερυθρόλευκους πλέον να μετράνε 14 συνεχόμενες νίκες κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

 

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του τριφυλλιού, Χρήστος Σερέλης, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και θα παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι: «Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν το φάουλ που δόθηκε σε νεκρό χρόνο στον Βεζένκοφ».

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί εκεί που περάσαμε μπροστά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και λυγίσαμε. Στη συνέχεια, παρότι βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ, είχαμε ένα σουτ για αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρά το γεγονός πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα, δεν το παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Πρέπει να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα και να διαβάσουμε καλύτερα τις καταστάσεις. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορούν να μπουν όλα τα σουτ, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το αν τους καταρρακώνει η ήττα: «Δεν μας καταρρακώνει τίποτα, θα παλέψουμε όλη τη σειρά, πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ήρθαμε εδώ, παίξαμε στα ίσα και χάσαμε στις λεπτομέρειες, Πρέπει να παλέψουμε και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να το διεκδικήσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές».

«Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σκοράρει πολύ εύκολα στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, για να ακολουθήσουμε το πλάνο και να έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη συνέχεια της σειράς. Αν μπορεί αυτό το πλάνο να μας οδηγήσει κάπου. Επιθετικά αργήσαμε, στο β’ μέρος βρήκαμε καλύτερες φάσεις και χρόνο με το χρόνο μειώναμε τη διαφορά. Περάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο μπροστά, σε ένα σημείο ιδανικό για το μπρέικ, δυστυχώς όμως δεν κρατήσαμε το προβάδισμα, είχαμε ένα ελεύθερο σουτ από τον Γκριγκόνις και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ήρθαμε για να αποδείξουμε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη η σειρά όσο πολλοί πίστευαν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί, συγκεντρωμένοι από την αρχή και με καθαρό μυαλό για 40 λεπτά. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι που κρίνεται στις τελευταίες κατοχές. Σφυρίχθηκε ένα φάουλ στο μηδέν, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν. Θα δούμε το πλάνο, τι πρέπει να διορθώσουμε για να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό στο ΟΑΚΑ, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς αμυντικά και επιθετικά», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς