23.5 C
Athens

Τέλος εποχής: Ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Ρεάλ με τον Καρίμ Μπενζεμά

Ο Γάλλος επιθετικός μετά από 14 χρόνια αποχαιρετά τη Μαδρίτη έχοντας αφήσει το στίγμα ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία των Γκαλάκτικος

Παρελθόν από τη Ρεάλ αποτελεί ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος πέρασε σχεδόν όλη του την καριέρα, 14 χρόνια στη Μαδρίτη, κέρδισε δεκάδες τίτλους και άφησε το στίγμα του ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία της βασίλισσας.

Ο 35χρονος παρά τα όσα ανέφεραν τα ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα για παραμονή του στους Μερένγκες για μια ακόμη σεζόν, ως και τη λήξη δηλαδή του συμβολαίου του το 2024, αποχωρεί άμεσα από την ομάδα με την οποία κατέκτησε κυριολεκτικά τα πάντα.

Ο Μπενζεμά πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009, από την Λιόν έναντι 35 εκατ. ευρώ κι έφτασε τις 647 συμμετοχές έχοντας 353 τέρματα και 165 ασίστ. Ενώ κατέκτησε και 24 τρόπαια με τους Γκαλάκτικος.

Ο έμπειρος επιθετικός όπως όλα δείχνουν έχει επιλέξει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του την Σαουδική Αραβία, αποδεχόμενος την αστρονομική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν ως προς αυτό.

Περισσότερα σε λίγο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς