16.5 C
Athens

Ρίβερ Πλέιτ: Η κόρη του οπαδού ήταν στο γήπεδο, αλλά δε γνώριζε για το θάνατο του πατέρα της

Η ίδια πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν ενώ είχε ήδη γυρίσει σπίτι μετά τη διακοπή του παιχνιδιού, μη γνωρίζοντας ποιος ήταν ο οπαδός που είχε χάσει τη ζωή του...

Συγκλονισμένη είναι εδώ και ώρες η Αργεντινή από τον θάνατο του οπαδού της Ρίβερ, ο οποίος έπεσε από τις πάνω κερκίδες του «Μονουμεντάλ» κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ντεφένσα Χουστίσια. Φυσικά η αναμέτρηση διακόπηκε μετά την τραγική αυτή εξέλιξη.

Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 53 ετών ονομαζόταν Πάμπλο και ήταν ιδιαίτερα φανατικός οπαδός των Εκατομμυριούχων. Ωστόσο η τραγική ειρωνεία που συνέβη χθες δεν έχει προηγούμενο.

Αφού στο γήπεδο βρισκόταν και η κόρη του η οποία έβλεπε το παιχνίδι από διαφορετικό σημείο. Ωστόσο η ίδια δεν κατάλαβε πως ο άνθρωπος που είχε πέσει από το διάζωμα ήταν ο πατέρας της και έτσι όταν διακόπηκε το παιχνίδι γύρισε κανονικά στο σπίτι.

Αργότερα έμαθε τα τραγικά νέα και ξέσπασε, όπως ήταν λογικό. Μερικές ώρες μετά και έχοντας εν μέρει ξεπεράσει το αρχικό σοκ πόσταρε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της από μικρή ηλικία, θέλοντας να αποτίσει ένα συμβολικό φόρο τιμής και με το μήνυμα «Θα σε αγαπάω για όλη μου τη ζωή, μπαμπά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς