16.6 C
Athens

Μπαρτσελονέτα – Βουλιαγμένη 14-13: 4η θέση για τον ΝΟΒ στο Βελιγράδι, ήττα στα πέναλτι στον μικρό τελικό

Η εξαιρετική παρουσία της Βουλιαγμένης στο Final 8 του LEN Champions League ολοκληρώθηκε με ήττα στα πέναλτι από την Μπαρτσελονέτα στον μικρό τελικό

Μια εξαιρετική πορεία για τη Βουλιαγμένη ολοκληρώθηκε στο Βελιγράδι με την 4η θέση έπειτα από την ήττα με 14-13 στα πέναλτι στον μικρό τελικό (9-9 κανονική διάρκεια) κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

 

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έπαιξε εξαιρετική άμυνα απέναντι στην ισπανική ομάδα και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και μαζί με την 3η θέση αλλά τις απώλεσε τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα πέναλτι. Παρόλα αυτά για τον ΝΟΒ η παρθενική παρουσία σε Final 8 Champions League ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική αφού θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα απέκλεισε την πανίσχυρη Μπρέσια.

Όσον αφορά στην κανονική διάρκεια, η Βουλιαγμένη με όπλο την άμυνα κράτησε χαμηλά στο σκορ τους Ισπανούς ενώ είχε σε καταπληκτική βραδιά τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο με 64% στις αποκρούσεις (16/25).

Ο Καλογερόπουλος σκόραρε πέντε γκολ για τον ΝΟΒ κι ακολούθησε με τρία ο Τρούλος που έχασε στον παραπάνω τεράστια ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη στην τελευταία επίθεση.

 

Η Μπαρτσελονέτα είχε κι εκείνη σε καλή βραδιά τον Αγκίρε στο τέρμα ενώ πρώτος σκόρερ της με δύο γκολ ήταν ο Μπιέλ.

Στα πέναλτι, ο Παπασηφάκης σημάδεψε το δοκάρι στη δεύτερη εκτέλεση του ΝΟΒ ενώ ο Ανδρεάδης απέτρεψε τους Ισπανούς από το να πανηγυρίσουν τη νίκη σταματώντας τον Μάτκοβιτς. Ο Πόρτερ όμως σταμάτησε τον Τρούλο κι εκεί τελείωσαν όλα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 14-13

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 1-2, 3-2, 2-3 (κ.α.), 5-4 (πεν.)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Αγκίρε, Φαμέρα, Μάτκοβιτς 1, Μουναρίθ 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρ, Φερνάντεθ, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μπιέλ 2, Μπούστος, Πόρτερ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 5, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς