20.9 C
Athens

Μίλκοβιτς: Συμβουλεύω κάθε παίκτη που έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, πρωτοφανή τα συναισθήματα

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς είναι ένα από τους πιο εμβληματικούς αθλητές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Ο μυθικός Σέρβος βετεράνος διαγώνιος έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον σύλλογο κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2009, 2010) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2009). Ήταν μάλιστα ένα «δώρο» του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια εκπληκτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Μίλκοβιτς στο Sportal.rs δεν θα μπορούσε να μην περιέχει ξεχωριστές αναφορές στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Σέρβος χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ συμβούλευσε τους νεότερους αθλητές που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα προτρέποντάς τους να αγωνιστούν σε συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός.

«Αυτό που μπορώ να συμβουλεύσω κάθε παίκτη είναι αν έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μεγάλες οικογένειες όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μια αληθινά υπέροχη εμπειρία, ειδικά όταν παίζεις βόλεϊ ή άλλα αθλήματα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 20 διαφορετικά αθλητικά τμήματα, οι ποδοσφαιρικοί οπαδοί έρχονται στα σημαντικά και μεγαλύτερα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα είναι πρωτοφανής και προτείνω σε όλους να νιώσουν αυτά τα συναισθήματα, πώς ο σύλλογος αγκαλιάζεται και τον αγαπούν. Η Ελλάδα είναι πιο κοντά σε εμάς (σ.σ. Σερβία) όσον αφορά στη νοοτροπία και στα πάντα. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας κύριος που αληθινά αγαπάει τον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εξομολόγησή του ο 44χρονος (πια) που κατέκτησε ένα σωρό συλλογικούς και ατομικούς τίτλους σε Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία πέρα από τις επιτυχίες του σε επίπεδο εθνικής Σερβίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς