15.7 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Μέσα και ο Κουρμπέλης, ποιοι μπαίνουν από τη Δευτέρα (5/6)

Με έναν έξτρα ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Σαββάτου (3/6) για την Εθνική Ελλάδας αφού ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά το ταξίδι στην Τουρκία επέστρεψε και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με Ιρλανδία και Γαλλία στις 16 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Τέλος με την έναρξη του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις μέχρι πολύ πρόσφατα με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι διεθνείς που προπονήθηκαν: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Από την προσεχή Δευτέρα, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα ενσωματωθούν και οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο “Γ. Καμάρας”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς