22.6 C
Athens

Ηρακλής: Δυνατή αρχή στις μεταγραφές με Χήρα

Ο Ηρακλής κάνει νέο ξεκίνημα στην Pre League με φόντο την άνοδο στη Volley League και η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Ηρακλή Θεοδώρου στο πόστο του αθλητικού διευθυντή και του Γιώργου Κνάπεκ σε αυτό του πρώτου προπονητή.

Ο Γηραιός έκανε δυναμική αρχή στις μεταγραφές με την προσθήκη του έμπειρου Αλέξανδρου Χήρα που αναμένεται να δυναμώσει σημαντικά το κέντρο.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του τμήματος Bόλεϊ του Ν.Γ.Σ Ηρακλή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Αλέξανδρο Χήρα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού (1.98) και έρχεται να ενισχύσει την ομάδα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου στην Volleyleague».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στον Ηρακλή. Είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία στον χώρο του βόλεϊ, και αυτό μόνο του κάνει τον κάθε αθλητή να βρίσκεται εδώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φέρουμε όλοι μαζί τον Ηρακλή εκεί που ανήκει», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος κεντρικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς