17.7 C
Athens

Ένα ερυθρόλευκο παρεάκι γεμάτο αναμνήσεις: Η ανάρτηση Πρίντεζη που κάτι δείχνει για το μέλλον του Μιλουτίνοφ (pic)

Η ανάρτηση όλο νόημα του Πρίντεζη που βάζει κι άλλο λάδι στη φωτιά που έχει ξεσπάσει κι αφορά τη φημολογούμενη επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Γιώργος Πρίντεζης και Νικολά Μιλουτίνοφ υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό με τον Έλληνα πρώην καλαθοσφαιριστή να ποστάρει ένα στόρυ με… νόημα, προ πενταετίας στο οποίο βρίσκεται και ο Σέρβος σέντερ.

Σε αυτό φαίνονται οι δύο τους ο Κώστας Παπανικολάου αλλά και ο Σάσα Βεζένκοφ με τον οποίο είχε συνάντηση τις προηγούμενες μέρες ο Μιλουτίνοφ που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Το στόρυ είναι από το 2018 χρονιά στην οποία είχε αποχωρήσει ο Σέρβος σέντερ από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα στη φωτογραφία αναφέρεται: “Μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά όχι αυτό. Καλή τύχη αδελφέ!!!” με ένα σκεπτικό emoji που ίσως δείχνει κάτι για το μέλλον του Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ δεν είναι ψέμα πως έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού ειδικά μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Τσσκα Μόσχας και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Αγγελόπουλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς