19.1 C
Athens

Κεφάλαιο Μαντί Καμαρά: Η στάση του Ολυμπιακού, το θέλω του Αφρικανού χαφ και η Ρόμα

Ο Αφρικανός μέσος θα έχει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό αλλά το μέλλον του δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρο με τα υπάρχοντα δεδομένα

Μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αξιολογηθεί από τον νέο τεχνικό διευθυντή των Ερυθρολεύκων, Αντόνιο Κορδόν αλλά και τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού είναι αυτή του Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα με την οποία πραγματοποίησε 21 συμμετοχές χωρίς γκολ και ασίστ. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει στην Ιταλία είτε με τη φανέλα των Ρωμαίων είτε σε κάποια άλλη ομάδα.

Ωστόσο η Ρόμα όπως έχει γίνει γνωστό δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αγορά του 26χρονου μέσου. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Καμαρά θα επιστρέψει στους Πειραιώτες στους οποίους ανήκει.

Ο Αφρικανός μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων και φαίνεται να έχει προτάσεις στα χέρια του για δανεισμό ή και μεταγραφή σε ομάδες της Ευρώπης. Αυτές θα πρέπει βέβαια να αξιολογηθούν και από τον Ολυμπιακό, ώστε αν είναι ικανοποιητικές ο παίκτης να παραχωρηθεί εκ νέου με δανεισμό ή και μόνιμα.

Πάντως το βέβαιο είναι πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών, τουλάχιστον ώστε να αξιολογηθεί και να παρθεί η σχετική απόφαση για το μέλλον του.

Ο Καμαρά όπως και ο Ζινκερνάγκελ θα έχει την ευκαιρία του να δοκιμαστεί, ώστε να φανεί αν θα μπορέσει να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν ή θα μείνει εκτός πλάνων της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς