16.6 C
Athens

Πάλμα για τα μεταγραφικά σενάρια: «Μόνο φήμες προς το παρόν, θα παρουσιαστώ κανονικά στην προετοιμασία του Άρη»

Το όνομα του έχει παίξει ήδη πολύ, πριν ακόμα ξεκινήσει καλά καλά η μεταγραφική περίοδος. Ο λόγος για τον Λουίς Πάλμα του Άρη ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ο 23χρονος άσσος μίλησε στην «Diario El País», σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από καμία ομάδα για αυτόν ακόμη και πως θα παρουσιαστεί κανονικά στην προετοιμασία με τους Κίτρινους με τους οποίους έχει συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα μεταγραφικά σενάρια ακούγονται: «Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάνω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα.»

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σχολίασε: «Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν.»

Για την απουσία του από την Εθνική Ονδούρας και το επερχόμενο Gold Cup: «Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί. Με τον Ντιέγκο Βάσκεθ (σ.σ προπονητής της Εθνικής του) έχω μιλήσει μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς