20.6 C
Athens

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κορδόν, στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή μετά τη συνάντηση με τον Β. Μαρινάκη

Στην Ελλάδα για να μονιμοποιηθεί στους Ερυθρόλευκους και να τρέξει τα θέματα που... καίνε ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής

Ο Αντόνιο Κορδόν έφτασε στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Ολυμπιακό και για να τρέξει τα θέματα που καίνε όπως αυτό του επόμενου προπονητή.

Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται να έχει μάλιστα μια πολύ σημαντική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη που θα κρίνει πολλά.

Όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα η επιλογή του Κορδόν όσον αφορά τον επόμενο προπονητή θα είναι προς έναν Ισπανόφωνο, ωστόσο εξετάζονται και εναλλακτικές. Όπως όλα δείχνουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

Ο Κορδόν από αύριο Παρασκευή (2/6), σηκώνει μανίκια και αναμένεται να ξεκινήσει το επίσημο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των Πειραιωτών, αναφορικά με όσους θα μείνουν αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Ενώ τέλος ο ρόλος του Ισπανού θα είναι… διπλός, αφού θα έχει και ρόλο συμβούλου στο αγωνιστικό οργανόγραμμα της Νότιγχαμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς