24.2 C
Athens

Γιουγκ – Ολυμπιακός 5-14: Ερυθρόλευκη αντίδραση με φόντο την 5η θέση

O Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα μετά τον σκληρό αποκλεισμό του από την πανίσχυρη Νόβι Μπέογκραντ και την Παρασκευή θα διεκδικήσει την είσοδό του στην πεντάδα του LEN Champions League κόντρα σε Μπρέσια ή Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και χαρακτήρα μετά την ήττα – αποκλεισμό από τη Νόβι Μπέογκραντ στο Final-8  του LEN Champions League, κυριάρχησε με σκορ 15-4 κόντρα στη Γιουγκ και την Παρασκευή (2/6) θα διεκδικήσει την 5η θέση στη διοργάνωση κόντρα σε μια εκ των Μπρέσια / Φερεντσβάρος.

Με όπλο την εξαιρετική του άμυνα, η οποία του έλειψε στον προημιτελικό με τη Νόβι Μπέογκραντ, οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε… περίπατο επιπέδου ελληνικού πρωταθλήματος τον αγώνα με τη Γιουγκ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου που έκλεισε τον αγώνα ως πρώτος σκόρερ με 4 τέρματα.

Ξεχώρισαν επίσης Βάμος και Γεννηδουνιάς, με τον Ολυμπιακό να παίζει το πόλο που ξέρει και πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στην πεντάδα του LEN Champions League, τον μίνιμουμ στόχο μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του.

Εκεί, θα βρει απέναντί του μια εκ των Φερεντσβάρος ή Μπρέσια που αγωνίζονται μεταξύ τους στις 19:30. Θυμίζουμε ότι ο ΝΟΒ Βουλιαγμένης θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης μάχη με την Προ Ρέκο για μια ιστορική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Τα ζευγάρια για τις θέσεις 5-8

Πέμπτη (01/06)

16.30 Γιουγκ – Ολυμπιακός 5-14
19.30 Μπρέσια – Φερεντσβάρος

 Γιουγκ – Ολυμπιακός 5-14

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-4, 4-3

Γιουγκ: Πόπαντιτς, Μπούρντζελεζ, Μόζαρα, Ζβόνο, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγεβιτς 1, Μπίλιακα, Λάζιτς, Πρκότσα 2, Κάκαρης 1, Γκργκούρεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς