16.7 C
Athens

Η Μπρέντφορντ ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του Σέρτζι Κανός

Παρότι ο Σέρτζι Κανός εμφανιζόταν να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Μπρέντφορντ, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του

Η Μπρέντφορντ θα είναι για τρίτη σερί σεζόν στην Premier League και οι άνθρωποί της έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Μέσα στα πλάνα του Τόμας Φρανκ θα συμπεριλαμβάνεται και ο Σέρτζι Κανός, αφού ο βρετανικός σύλλογος ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της οψιόν για τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του.

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ χαρακτήρισε «θρύλο» της ομάδας τον Κανός, τονίζοντας ότι περιμένει από αυτόν σημαντική συνεισφορά:

«Η τελευταία σεζόν ήταν δύσκολη για τον Σέρτζι. Καθυστέρησε να μπει στη χρονιά λόγω τραυματισμού και δεν είχε αρκετές συμμετοχές με την ομάδα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ξεκίνησε να βρίσκει τη φόρμα του στον Ολυμπιακό αλλά κι εκεί χτυπήθηκε από τραυματισμό.

Συνεπώς, αυτό που θέλουμε το καλοκαίρι για τον Κανός είναι να τον βοηθήσουμε να βρεθεί ξανά στην καλύτερη φόρμα του ώστε να έχει μεγάλη συνεισφορά στην ομάδα μας. Όπως ο Πόντους Γιάνσον και ο Σάμαν Γκόντος, ο Σέρτζι είναι ήδη ένας θρύλος της Μπρέντφορντ και ανυπομονώ να τον έχω ξανά μαζί μου στην προετοιμασία», ήταν τα λόγια του Τόμας Φρανκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός εξτρέμ μέχρι πρόσφατα εξέφραζε ανοιχτά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Μπρέντφορντ, επιθυμώντας να φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς