17.1 C
Athens

Γίνεται σήριαλ η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα

Η πλατφόρμα ψυχαγωγικού περιεχομένου Amazon Prime Video ετοιμάζει σειρά για την ζωή του Αργεντινού βετεράνου σούπερσταρ

Σειρά για την ζωή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ετοιμάζει η πλατφόρμα ψυχαγωγικού περιεχομένου Amazon Prime Video, η οποία κινείται στα πρότυπα του Netflix. Όπως έγινε γνωστό θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της πλατφόρμας σε περισσότερες από 200 χώρες.

Οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι θα έχει δραματική προσέγγιση και πως θα παρουσιάσει την άλλη… πλευρά του «Ντιεγκίτο». Η σειρά θα προβάλλει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του Μαραντόνα μέχρι την εθνική Αργεντινής, την Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και το… «χέρι του Θεού». Φυσικά θα προβληθούν και όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Τον καλύτερο ίσως ποδοσφαιριστή όλων των εποχών θα υποδυθούν οι ηθοποιοί Ναζαρένο Καρέσο, Χουάν Παλομίνο και Νίκολας Γκόλσμιντ σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του. Την πρώην γυναίκα του Κλαούντια Βιγιαφάνιε την οποία παντρεύτηκε το 1989 και χώρισε δέκα χρόνια αργότερα θα υποδυθούν η Τζουλιέτα Καρδινάλι και η Λάουρα Εσκεβέλ . Επίσης τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς