24 C
Athens

Η Αλ Γκαράφα του Μαρτίνς χρυσώνει τον Μπακαμπού, ποια τα δεδομένα για το μέλλον του Κονγκολέζου στον Ολυμπιακό

Ο Κονγκολέζος επιθετικός έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση από την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει... σύμμαχο τον Κορδόν και το θέλω του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να κρατήσει τον Κονγκολέζο επιθετικό και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η πρόταση των Ερυθρολεύκων ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν ρεπορτάζ από Σαουδική Αραβία η Αλ Γκαράφα έχει προσεγγίσει τον 32χρονο επιθετικό.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για την ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Πέδρο Μάρτινς, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές οι οποίες ξεπερνούν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Πειραιώτες ωστόσο έχουν δύο σημαντικά στοιχεία υπέρ τους. Το πρώτο είναι η δεδομένη επιθυμία του Σεντρίκ Μπακαμπού να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ενώ ακόμη το δεύτερο… όπλο αποτελεί ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ερυθρολεύκων Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που έκανε τον Κονγκολέζο πίσω στο 2015 ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ.

O Κορδόν ουσιαστικά είναι αυτός που καθιέρωσε τον τότε 24χρονο Αφρικανό επιθετικό στην ευρωπαϊκή αφρόκρεμα δείχνοντας του εμπιστοσύνη ως βασικό επιθετικό των Κίτρινων Υποβρυχίων.

Μένει να φανεί, σύντομα πιθανότατα, αν ο Μπακαμπού θα ακολουθήσει την καρδιά του ή τα χρήματα των Αράβων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς