24.6 C
Athens

Handball Premier: Ο θάνατος σου, η ζωή μου για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στον τελικό των τελικών

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ εκτός έδρας με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος για τη φετινή χρονιά

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στον 5ο τελικό της Handball Premier με την ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι ματς-τίτλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (31/5, 19:15) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες στην έδρα τους.

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται σήμερα να δώσουν την υπέρτατη μάχη για το πρωτάθλημα, με στόχο το διπλό και τη στέψη κόντρα στους Κιτρινόμαυρους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός υπογράμμισε στην επίσημη σελίδα των Ερυθρόλευκων ότι: «Eίμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΟΑΚΑ, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι ο πέμπτος τελικός της σειράς, ξέρουμε τι δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όπως έχω πει και στους προηγούμενους αγώνες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Αν εξαιρέσουμε ένα ημίχρονο στον πρώτο αγώνα, η απόδοση μας σε όλα τα ματς είχε μια σταθερά.

Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο πέμπτο παιχνίδι, αύριο, στο ΟΑΚΑ. Είναι ο τελευταίος αγώνας, είναι ο τελικός των τελικών. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης – Φωτακίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube.

Το πανόραμα των τελικών

1ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19
2ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 28-24
3ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 23-19
4ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 27-25

5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023
ΑΕΚΟλυμπιακός (19:15)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς