17.6 C
Athens

Τέρας ψυχραιμίας για ακόμη μια φορά ο Κύργιος: Έκαψε τη φανέλα των Σέλτικς! (vid)

Ο Νικ Κύργιος δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του και το απέδειξε για ακόμη μια φορά. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προφανώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον αποκλεισμό των Σέλτικς από τους τελικούς του NBA και… έκαψε τη φανέλα τους.

Οι Μπόστον Σέλτικς ηττήθηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ και έχασαν την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ομάδα που επιστρέφει και κερδίζει σειρά από το 0-3. Η απογοήτευση για το γεγονός πως η ομάδα της Βοστόνης έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ήταν μεγάλη για τους οπαδούς της, αλλά και για τους παίκτες.

Ωστόσο αυτός που φαίνεται πως το πήρε… κατάκαρδα ήταν ο Νικ Κύργιος, ο οποίος είναι γνωστός υποστηρικτής της ομάδας. Ο 28χρονος τενίστας δεν μπόρεσε να αντέξει τον αποκλεισμό και έκαψε μια φανέλα των Σέλτικς ή έστω προσπάθησε καθώς το ύφασμα αποδείχθηκε… ιδιαίτερα ανθεκτικό.


Εκτός από το βίντεο, έστειλε και κάποια εκνευρισμένα μηνύματα.

«Δεν θα αφήσω το μπάσκετ να επηρεάσει την ψυχολογική μου κατάσταση. Συγχαρητήρια στους Χιτ, έκαναν καλή σειρά. Σίγουρα, ως οπαδός των Μπόστον Σέλτικς, πίστευα στην επιστροφή. Ο Κέιλαμπ Μάρτιν θύμισε τον Ντουέιν Γουέιντ στη νιότη του σε κάποιες φάσεις.

Ο τραυματισμός του Τέιτουμ στον αστράγαλο μου έσπασε την καρδιά σε 17 κομμάτια, αλλά μπράβο του που συνέχισε και έκανε ό,τι μπορούσε ως ηγέτης της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την ομάδα. Ακόμα μία σεζόν 82 αγώνων μου ράγισε την καρδιά. Συγχαρητήρια στους Χιτ, αλλά τα λάθη του Τζέιλεν Μπράουν…Δεν μπορούσαμε να βάλουμε σουτ από την περιφέρεια. Θα προπονηθώ τώρα με την καρδιά μου σπασμένη σε 17 κομμάτια», έγραψε χαρακτηριστικά για να επανέλθει αργότερα με tweet το οποίο ανέφερε: «Θα προτιμούσα να μας είχαν σκουπίσει. Τι σάπια εμφάνιση. Δεν θα πω ψέματα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε χωρίς τον Σμαρτ και Γουίλιαμς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς