17.8 C
Athens

Αρτέτα: Ξέρουμε ότι ο προορισμός μας είναι να φέρουμε τρόπαια, αλλά στο μεταξύ απολαύστε το ταξίδι

Μπροστά στους οπαδούς της Άρσεναλ και μέσα σε αποθέωση μίλησε ο Μικέλ Αρτέτα, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή σεζόν.

Η Άρσεναλ διεκδίκησε μετά από πολλά χρόνια την κατάκτηση της Premier League, ήταν για μεγάλο διάστημα στην κορυφή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε δεύτερη πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής των Κανονιέρηδων μίλησε μπροστά σε οπαδούς της ομάδας και ανέφερε πως όλοι γνωρίζουν πως ο προορισμός της ομάδας είναι να κατακτάει τρόπαια, αλλά ζήτησε παράλληλα από τον κόσμο να απολαύσει το ταξίδι.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε τι είναι ο προορισμός μας, είναι να φέρουμε την επιτυχία, τη χαρά και τα τρόπαια σε αυτόν τον σύλλογο, αλλά στο μεταξύ σας παρακαλώ να απολαύσετε το ταξίδι. Απολαύστε την παρέα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων ή πιο περήφανος που έχω σε αυτό το ταξίδι όλους εσάς, τους παίκτες και το προσωπικό, όλους στο σύλλογο. Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας, την υπομονή σας και σας ευχαριστώ για την άνευ όρων αγάπη που δείχνετε προς την ομάδα, το προσωπικό, τον σύλλογο και όλους όσοι υποστηρίζουν αυτή την ομάδα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς