18.6 C
Athens

Οι Μεξικανοί συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Σέσαρ Μόντες

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 26χρονο θηριώδη (1,95μ.) στόπερ της Εσπανιόλ μιλούν οι Μεξικανοί, υποστηρίζοντας πως οι Καταλανοί (παρά τον υποβιβασμό τους) ζητούν ένα τεράστιο ποσό για να τον παραχωρήσουν

Ο Σέσαρ Μόντες βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα μεξικάνικης ιστοσελίδας. Ο 26χρονος (1,95μ.) θηριώδης κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Εσπανιόλ που υποβιβάστηκε και διατηρεί συμβόλαιο ως το 2028 ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποί του επιθυμούν τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Οι Μεξικανοί υποστηρίζουν πως ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται στο ραντάρ αγγλικών και γερμανικών συλλόγων καθώς και του Ολυμπιακού με την περίπτωσή του πάντως να είναι αρκετά περίπλοκη.

Οι Καταλανοί μάλιστα φαίνεται πως ζητούν τη ρήτρα αποδέσμευσής του (10.000.000 ευρώ) ποσό που φαντάζει απαγορευτικό οπότε στο τραπέζι ενδεχομένως να πέσει η περίπτωση δανεισμού του παίκτη ώστε να μην χάσει μια σεζόν αγωνιζόμενος σε χαμηλή κατηγορία.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣ

Ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μοντερέι και με τη φανέλα της κατέκτησε και τίτλους ενώ από το 2015 ως μέλος της πρώτης ομάδας μέτρησε 265 συμμετοχές με απολογισμό 15 γκολ και 10 ασίστ.

Χρίστηκε διεθνής το 2017 και μετρά 35 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα ενώ η μεταγραφή στην Εσπανιόλ ήρθε τον περασμένο Γενάρη – αντί 8.000.000 ευρώ – και χρίστηκε αμέσως βασικός για να φτάσει τις 20 συμμετοχές με δύο γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς