22.7 C
Athens

Οι Αργεντίνοι άναψαν το πράσινο φως για Καστελάνι στον Ολυμπιακό, λύθηκε το συμβόλαιο του Τζουλιάνι

Η ομοσπονδία της Αργεντινής έδωσε τη συγκατάθεσή της για να εργαστεί και στον Ολυμπιακό ο Ντανιέλ Καστελάνι, ενώ ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έλυσε τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους

Τελειωμένη υπόθεση και για τους Αργεντινούς θα πρέπει να θεωρείται η πρόσληψη του Ντανιέλ Καστελάνι στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο 62χρονος προπονητής είχε υπογράψει τον περασμένο Δεκέμβρη συμβόλαιο για πέντε χρόνια με την ομοσπονδία ώστε να αναλάβει με πλήρη απασχόληση την εθνική ομάδα Γυναικών στην οποία αγωνίζονται η Γιαμίλα Νίζετιχ (ακραία της ΑΕΚ που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό) και η Έρικα Μερκάδο (διαγώνια του ΑΟ Θήρας), ωστόσο η πρόταση του Ολυμπιακού ήρθε να διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη Olé υποστηρίζει πως η ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Καστελάνι και να διαδεχθεί τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι χωρίς να έχει αποκλειστική απασχόληση στην εθνική Αργεντινής.

Ο σπουδαίος κόουτς θα ακολουθήσει τον δρόμο του Μαρσέλο Μέντες που είναι στον πάγκο της εθνικής Ανδρών και ταυτόχρονα εργάζεται στη Γιαστρέμπσκι.

Την ίδια ώρα, η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι λύθηκε κι απομένει η ανακοίνωση από πλευράς των Κυπελλούχων Ευρώπης και πρωταθλητών Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς