21.1 C
Athens

Βράνιες προς τους οπαδούς της Παρτιζάν που αντιδρούν στη μεταγραφή του: «Ποτέ δεν έχω πει κάτι κακό για την ομάδα»

Εδώ και δύο 24ωρα περίπου έχει γίνει γνωστό πως ο γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ, Όγκιεν Βράνιες βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Ωστόσο οι οπαδοί της σερβικής ομάδας είναι κάθετα αντίθεση απέναντι στη μεταγραφή. Μάλιστα, το Σάββατο (27/5) σήκωσαν πανό τα οποία έγραφαν μεταξύ άλλων: «Αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους μπορούν να μας γ@@@@@@@@, ο Βράνιες δεν χρειάζεται».

Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί της Παρτιζάν κατηγορούν τον Βράνιες για σχόλιο του στα social media, με τον Βόσνιο αμυντικό να δίνει την απάντηση του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Από μικρή ηλικία έμαθα να σέβομαι κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε αντίπαλο, κάθε ομάδα. Στο γήπεδο, για κάθε ομάδα της οποίας φόρεσα τα χρώματα έδωσα τα πάντα, γνωρίζοντας πως το λογότυπο που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς που το αγαπούν. Για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της δεν έχω πει κακιά κουβέντα. Πάντα σεβόμουν την ομάδα, έναν γίγαντα του ποδοσφαίρου.

Το κίνητρό μου για να μπω σε διαπραγματεύσεις με την Παρτίζαν είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να συνεισφέρω στην επιστροφή στης νίκες. Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές, δεν με ενδιαφέρουν τα γεγονότα και τα ‘παιχνίδια’ εκτός γηπέδου.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς