21.7 C
Athens

Σέρχιο Ρίκο: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο, τι αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας

Η κατάσταση του Ισπανού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και η οικογένειά του τοποθετήθηκε επίσημα αναφορικά με το ατύχημα που είχε ο ποδοσφαιριστής με το άλογο

Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τον Σέρχιο Ρίκο που είχε σοβαρό ατύχημα με άλογο στην Ανδαλουσία το πρωί της Κυριακής.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, μέσω της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Ισπανό, εξέδωσε ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει πως έχει η κατάσταση χωρίς να θελήσει να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με το αν όντως έχει υποστεί ο 29χρονος εγκεφαλική αιμορραγία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, η οικογένεια του Σέρχιο Ρίκο θα ήθελε να ενημερώσει για τα εξής:

1. Ο Σέρχιο ταξίδεψε το βράδυ του Σαββάτου από το Στρασβούργο στη Μάλαγα κι από εκεί στο Ρόθιο, με την άδεια της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

2. Μετά από περισσότερη από 1,5 ώρα που πέρασε με την παρέα φίλων και της οικογένειάς του, βρισκόταν στον δρόμο για τη Μεγάλη Λειτουργία, δίπλα στο Ερημητήριο, όταν χτυπήθηκε από ένα άλογο που αφηνίασε.

3. Ο Σέρχιο είναι σε καλά χέρια παλεύοντας να ανακάμψει ενώ λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου του Ρέθιο. Θα πρέπει να προχωράμε με προσοχή, ειδικά τις επόμενες 48 ώρες.

4. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων, που ελπίζουμε να είναι ευνοϊκά, ώστε να σας ενημερώσουμε για τη θεραπεία του το συντομότερο.

5. Είμαστε ευγνώμονες για τα μηνύματα στήριξης, την αγάπη και το ενδιαφέρον όλων που ρωτούν για την κατάσταση του Σέρχιο. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς