25 C
Athens

Απόλλων: Υπό την επίβλεψη του Μοντεαγούδο έγινε η προπόνηση

Ο Μοντεαγούδο έκανε σήμερα το πρωί την πρώτη του προπόνηση στον Απόλλωνα

Νέος προπονητής, νέα ώρα προπόνησης για τους παίκτες του Απόλλωνα. Ο Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο έπιασε δουλειά σήμερα το πρωί και έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Απόλλωνα.

Ο Ισπανός κόουτς άλλαξε την ώρα προπόνησης που θα γίνεται πλέον το πρωί στις 8.30 στο γήπεδο της Φυλής. Πέρα από τα διαδικαστικά (παρουσίαση του νέου προπονητή από τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα), ο Μοντεαγούδο και οι συνεργάτες του έκαναν το πρόγραμμα εκγύμνασης και αφιέρωσαν σημαντικό μέρος της προπόνησης σε δίτερμα ώστε να αποκομίσουν τις πρώτες εντυπώσεις τους από το δυναμικό της ομάδας.

Ο Ισπανός με το καλημέρα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός μάχης είναι ο Τομάς που έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μάντζιος και Κονέ που δεν εμπνέουν όμως ανησυχία.

Παράλληλα γίνεται αγώνας δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος ο Σικαμπάλα. Ο Αιγύπτιος δεν είναι ακόμα σε θέση να βγάλει το 90λεπτο, αφού είναι πίσω από φυσική κατάσταση.

Απόψε ή το αργότερο αύριο αναμένεται η ΠΑΕ Απόλλων να ανακοινώσει κι επίσημα την πρόσληψη του Μοντεαγούδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς