17.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ο κόσμος δείχνει ότι ο Ολυμπιακός τον γεμίζει, πάμε μέρα με τη μέρα με τον Μπλακ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπλακ και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου, εστιάζοντας και στην καθολική αποδοχή που έχει η ομάδα του από τον κόσμο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποστηρίζοντας πως o αθλητισμός είναι ένα βιβλίο που αλλάζει σελίδα και πας στην επόμενη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ευχαρίστησε ξανά τον κόσμο που έχει δεθεί με την ομάδα και τη στηρίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και την ομάδα μας για την πρόκριση στους τελικούς. Και στα τρία ματς ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ωραίες ιδέες και καλή εκτέλεση από την περιφέρεια. Απλά ήταν δύσκολο για αυτούς να το κάνουν για 40 λεπτά. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Μετά την περιπέτεια μας στο Final Four και για ένα ματς που για πολλούς το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμένο, ήρθαν εδώ για να ενθαρρύνουν την ομάδα μας ενόψει της συνέχειας.

Ο κόσμος δέθηκε με την ομάδα μας, το έδειξαν και τα sold out και τα εισιτήρια που κόψαμε. Και για τους ουδέτερους φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ, ο Ολυμπιακός έδωσε φέτος μια ξεχωριστή νότα με την παρουσία του στη Euroleague. Δυστυχώς το τελευταίο σουτ στον τελικό ήταν κόντρα στο πεπρωμένο μας, στη χαρά μας. Όπως είπε και ο Ανδρέας ο Καντζούρης, ο αθλητισμός είναι ένα βιβλίο που αλλάζει σελίδα και πας στην επόμενη. Η αποθέωση του κόσμου στην ομάδα, το χειροκρότημα και η μεγάλη διάθεση να αγοράσουν διαρκείας και για του χρόνου, δείχνει πως αυτό που παρουσιάζει η ομάδα μας είναι κάτι που τους γεμίζει.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τρίτο τίτλο τη σεζόν και δεν υποτιμούμε κανέναν τίτλο. Φυσικά δεν υποτιμούμε ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε το Περιστέρι. Δεν το κάναμε όλη τη σεζόν, πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο και θα παίξουμε με συγκέντρωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε για την κατάσταση του Μπλακ:

«Ακολουθεί μια θεραπεία. Επειδή έχουμε μια εβδομάδα ακόμα, πιστεύω πως θα βρει τον χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς. Θα πάμε μέρα με τη μέρα, δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς