21.7 C
Athens

Μαρκάκης: «Θα είναι γεμάτο το γήπεδο με Σερβία»

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης περιμένει να δει γεμάτο το γήπεδο στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα με την Σερβία

Την βεβαιότητά του πως το κλειστό γήπεδο «Δυο Αοράκια» θα είναι γεμάτο στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κίνηση των εισιτηρίων για το ματς της Ελλάδας με τη Σερβία: «Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να νικήσουμε. Θεωρώ ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Ήδη έχουν φύγει 3.500 εισιτήρια από τα 4.500. Θεωρώ ότι λογικά θα γεμίσει το γήπεδο».

Για το μπάσκετ στην Κρήτη: «Η Κρήτη έχει φτάσει να έχει 4.000 δελτία. Έγινε παιδομάζωμα και αυτός ήταν ο σκοπός. Το θέμα είναι τώρα οι προπονητές να βγάλουν παίκτες. Κάναμε αυτό που θέλαμε, να μαζέψουμε τα παιδιά. Φέτος, έφυγαν παιδιά για Προμηθέα, ΑΕΚ… Προσπαθούμε να πάμε για το καλύτερο. Μας βοηθούν οι συγκυρίες. Ήρθαν οι αγώνες και βλέπουνε υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Γι’ αυτό, κάνουμε αυτόν τον αγώνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς