22.5 C
Athens

Σάκκαρη – Μούχοβα 0-2: Η Τσέχα απέκλεισε ξανά τη Μαρία, πρόωρο αντίο στο Ρολάν Γκαρός

Για δεύτερη σερί χρονιά η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρετά νωρίς το παριζιάνικο Γκραν Σλαμ, πέφτοντας και πάλι θύμα της Τσέχας Καρολίνα Μούχοβα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τη Μαρία Σάκκαρη (νούμερο 8) στο Ρολάν Γκαρός. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του γαλλικού Open από την Καρολίνα Μούχοβα (νούμερο 42), η οποία και την περυσινή σεζόν είχε αφήσει εκτός συνέχειας τη Σάκκαρη αλλά έναν γύρο αργότερα (στον δεύτερο).

Αρκετά πιθανό πλέον είναι να βρεθεί εκτός πρώτης δεκάδας αλλά αυτό θα φανεί στην εξέλιξη του κορυφαίου χωμάτινου τουρνουά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο σετ αλλά γρήγορα η Τσέχα άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της κι απάντησε με δύο (!) μπρέικ ώστε να προηγηθεί με 5-6. Η Σάκκαρη απάντησε για το 6-6, αλλά στο τάι μπρέικ η Μούχοβα έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα και έκανε το 0-1.

Η Μούχοβα ήταν ανώτερη στο δεύτερο σετ και στην εξέλιξή του άγγιξε σε αρκετές περιπτώσεις το δεύτερο μπρέικ για να φτάσει στη νίκη κι εν τέλει το έκανε για το 4-6 και το 0-2 στα σετ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς