22.6 C
Athens

Γκουαρδιόλα για Τόνεϊ: «Θα μάθει από αυτό που έπαθε και θα του παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία»

Για την υπόθεση Τόνεϊ μίλησε ο Ισπανός τεχνικός των Σίτιζενς, σχολιάζοντας την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Άγγλο επιθετικό αλλά και τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθήματα. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του και αν αυτός (ο Τόνεϊ) έκανε ένα λάθος, πρέπει να το αποδεχτεί.

Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να ξεχαστούν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής του και ο σύλλογος τον στηρίζουν γιατί στις κακές στιγμές που έχουμε όλοι, πρέπει να μάθεις από αυτό και είναι μια νέα ευκαιρία».

Ενώ ο Γκοουαρδιόλα μίλησε και για την πορεία των μελισσών τα τελευταία χρόνια και το μεταξύ τους παιχνίδι:

«Αυτό που έκανε ο Τόμας Φρανκ – παραλίγο να ανέβει, στη συνέχεια ανέβηκε, μετά την περασμένη σεζόν και αυτή τη σεζόν – είναι συνεπής. Έχουν νικήσει τους περισσότερους από το big-6 και είναι τόσο δύσκολο να παίξεις εναντίον τους, πώς διατηρούν τις μακρινές μπαλίες, τις δεύτερες μπάλες και τις στημένες φάσεις – είναι οι καλύτεροι στηνPremier League σε αυτό. Ο κόσμος νόμιζε ότι μας κέρδισε γιατί ήταν το παιχνίδι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όχι, μας κέρδισαν γιατί ήταν καλύτεροι»,

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς