18.2 C
Athens

Γκαλτιέ: Μου αξίζει να συνεχίσω ό,τι και να λέτε

«Μου αξίζει να συνεχίσω» για δεύτερη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, λίγο μετά την -και τυπικά- κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος.

«Ναι, προσωπικά νιώθω ότι αξίζω να συνεχίσω», απάντησε ο τεχνικός στην ερώτηση εάν «αξίζει μία δεύτερη σεζόν» και πρόσθεσε: «Γιατί το αξίζω; Επειδή έδωσα τα πάντα αυτήν την σεζόν, με πολλή ενέργεια. Ξέραμε και ήξερα, πώς να παραμείνω στην πορεία σε πολύ, πολύ δύσκολες στιγμές, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο».

Ενώ προσέθεσε σχετικά με τις φήμες αντικατάστασης που ακούγονται: «Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε, προκαλώντας αηδία και επιδεικνύοντας έλλειψη σεβασμού από κάποιους, αλλά ό,τι βιώνω εσωτερικά, κατά την διάρκεια της σεζόν, και ειδικά στο δεύτερο μέρος της με τους παίκτες μου και το επιτελείο μου, απέχει πολύ απ΄αυτά που υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν με γλυτώσατε εσείς. Είμαστε πρωταθλητές Γαλλίας, έχουμε κατακτήσει το Champions Trophy. Και μία τέτοια χρονιά, δεν είναι καταστροφική. Δεν πήραμε το κύπελλο ή το Champions League, αλλά η κατάσταση, ήταν πολύ περίπλοκη στο δεύτερο μισό της σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς