17.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι παίρνουν την… σκούπα με φόντο τους τελικούς της Basket League

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μια ιδανική προθέρμανση για τους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε το μαχητικό Περιστέρι του Σπανούλη είτε τον προβληματικό Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (28/5 19:05) για το Game 3 της σειράς των ημιτελικών της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι που προηγούνται ήδη με 2-0 θέλουν να τελειώσουν σήμερα τη σειρά, ώστε να έχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης ενόψει των τελικών.

Εκτός αναμέτρησης για τους Πειραιώτες θα μείνει σίγουρα ο Ταρίκ Μπλακ ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα με το αιμάτωμα που έχει από τα μέσα της εβδομάδας στο αριστερό γόνατο.

Χωρίς Μπλακ στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Από την άλλη ο Φώτης Τακιανός δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό του Βαγγέλη Μαργαρίτη, αφού ο τελευταίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς θα είναι είτε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, είτε ο Παναθηναϊκός, με τη μεταξύ τους σειρά να είναι στο 2-2 μετά το νέο εκτός έδρας κάζο των Πρασίνων. 

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 76-71: Ο Φρανσίσκο σκότωσε τους Πράσινους και τα πάντα θα κριθούν στο Game 5 (vid)

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς