17.8 C
Athens

Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Roland Garros

Τσέχικα εμπόδια στον πρώτο γύρο του Roland Garros, εμφανίστηκαν μπροστά στους δύο Έλληνες πρωταθλητές. Τσιτσιπάς και Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη του τουρνουά που ξεκινά σήμερα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει πρώτος στο court, αφού παίζει περίπου στις 13:30 με τον Γίρι Βέσελι. Οι δύο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι μόλις μια φορά στο παρελθόν, το 2017 με τον άπειρο τότε Στέφανο να παίρνει τη νίκη, στο tie-break.

Αυτός είναι ο στόχος του και σήμερα, να περάσει στην επόμενη φάση με την λιγότερη δυνατή κούραση. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα παίξει στον δεύτερο γύρο με έναν εκ των Καρμπάλες Μπαένα (Ισπανία, Νο58) ή Νάβα (ΗΠΑ, Νο238).

Από την άλλη η Σάκκαρη δεν έχει τόσο εύκολη πρεμιέρα αφού η Καρολίνα Μούτσοβα είναι αντίπαλος που την έχει… εκπλήξει στο παρελθόν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί περίπου στις 14:00.

Η προϊστορία είναι υπέρ της Τσέχας που έχει κερδίσει δύο φορές, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει μια νίκη. Η νικήτρια θα παίξει με μία εκ των Νάντια Ποντορόσκα (Αργεντινή, Νο101) και Τζέσικα Πονσέ (Γαλλία, Νο123).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς