16.4 C
Athens

Χιτ – Σέλτικς 103-104: Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς στο Μαϊάμι και πλέον όλα θα κριθούν στη Βοστώνη! (vid)

Οι Σέλτικς έκαναν μια επική ανατροπή φέρνοντας τη σειρά στα ίσα και πλέον είναι στο χέρι τους να κάνουν στη Βοστώνη αυτό που κανείς ποτέ δεν έχει ξανακάνει στην ιστορία του NBA

Όποιος τους ξέγραψε φαίνεται πως έκανε λάθος. Οι Μπόστον Σέλτικς απέδειξαν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πως δεν τα παρατούν και έκαναν μια επική ανατροπή, σε ένα φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς, κερδίζοντας με 103-104 μέσα στους Μαϊάμι Χιτ.

Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος τη χθεσινή αναμέτρηση με τους Κέλτες να ισοφαρίζουν σε 3-3 τη σειρά και πλέον να είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι καθώς το τελευταίο παιχνίδι θα γίνει στη Βοστώνη.

Έτσι οι Σέλτικς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αυτό που δεν έχει κανείς άλλος στην ιστορία του NBA. Δηλαδή να γυρίσουν από το 0-3 και να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ένα φόλλοου του Ουάιτ σχεδόν σε… νεκρό χρόνο, ήταν αυτό που έκρινε το απίστευτο παιχνίδι μετά από άστοχο τρίποντο του Σμαρτ στην τελευταία επίθεση.

Ο Τέιτουμ με 31 πόντους, 12 ριμπάουντ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μπράουν να κάνει το double-double με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Σμαρτ να έχει 21.

Όσο για το Μαϊάμι, ο Μπάτλερ είχε 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και ο Μάρτιν 21-15.

Πλέον όλα θα κριθούν στο Game 7 στη Βοστώνη τα ξημερώματα της Τρίτης (30/5 03:30), με τους Σέλτικς να έχουν μια χρυσή ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να περάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς