21.2 C
Athens

Σεβίλλη – Ρεάλ 1-2: Ο μαγικός Ροντρίγκο γύρισε μόνος του το παιχνίδι και έγραψε ιστορία

Η Σεβίλλη μπορεί να προηγήθηκε, αλλά είδε τη Ρεάλ με έναν καταπληκτικό Ροντρίγκο που πέτυχε δύο τέρματα, να γυρνάει το παιχνίδι και να παίρνει τη νίκη με 1-2.

Οι Ανδαλουσιάνοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που είχαν στο σκορ και σε συνδυασμό με τα δύο προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα βλέπουν την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Ο Ροντρίγκο που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δύο τέρματα που πέτυχε, έφτασε τα 37 με τη φανέλα των Μαδριλένων και έγινε ο 5ος κορυφαίος Βραζιλιάνος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μιρ έδωσε προβάδισμα μόλις στο 3′ στους γηπεδούχους, αλλά η Βασίλισσα αντέδρασε πριν το ημίχρονο με τον Ροντρίγκο να ισοφαρίζει στο 29′. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Σεβίλλη να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι φάσεις ήταν λιγοστές.

Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι Ανδαλουσιάνοι καιγόταν για τη νίκη και βρήκαν χώρο μετά από κόρνερ των γηπεδούχων για να φύγουν στην αντεπίθεση. Εκεί ο Ροντρίγκο προσποιήθηκε φανταστικά, άδειασε δύο αμυντικούς και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 1-2 στο 69′.

Φάσεις το παιχνίδι μπορεί να μην είχε, αλλά η ένταση στο τέλος έκανε τη διαφορά, αφού ο Ακούνια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Θεμπάγιος. Στο επόμενο διάστημα τα νεύρα συνεχίστηκαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, φάσεις πέρα από ένα ωραίο σουτ του Κρόος δεν υπήρχαν και έτσι η Βασίλισσα έφυγε με το διπλό από την Ανδαλουσία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 37ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 27/5

Σεβίλλη – Ρεάλ 1-2 (3′ Μιρ / 29′, 69′ Ροντρίγκο)

Κυριακή 28/5

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έλτσε (20:00)

Αλμερία – Βαγιαδολίδ (20:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (20:00)

Βαλένθια – Εσπανιόλ (20:00)

Κάντιθ – Θέλτα (20:00)

Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα (20:00)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (20:00)

Χετάφε – Οσασούνα (20:00)

Τζιρόνα – Μπέτις (20:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς