18 C
Athens

Κάρφωσε τη διοίκηση της Μπάγερν ο Καν: «Δεν μου επέτρεψε ο σύλλογος να βρεθώ στο γήπεδο»

Ο Όλιβερ Καν αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν και με ανάρτηση του κάρφωσε τη διοίκηση για το γεγονός πως δεν βρισκόταν στο γήπεδο στο ματς με την Κολωνία.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το θαύμα της και στέφθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Γερμανίας. Μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, γνωστοποιήθηκε πως από τους Βαυαρούς ο Όλιβερ Καν αποτελεί παρελθόν.

Bundesliga: Βεστφαλοί αυτόχειρες, 11ο σερί πρωτάθλημα για την Μπάγερν!

Ο μέχρι πρότινος CEO του συλλόγου, έκανε ανάρτηση η οποία στο μεγαλύτερο της μέρος ήταν πανηγυρική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά πέταξε το καρφί του και ανέφερε πως δεν βρίσκεται στο γήπεδο για να πανηγυρίσει καθώς του το απαγόρεψε η διοίκηση.

Η ανάρτηση του:

«Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι’ αυτό το επίτευγμα.

Θα ήθελε να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαστε απλά για 12η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς