21.1 C
Athens

Κλοπ: Αντί για Τρίτη και Τετάρτη θα παίζουμε Πέμπτη, ποιον νοιάζει (vid)

Η νίκη της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι, δεν έστειλε μόνο τους Κόκκινους Διαβόλους στο Champions League αλλά και τη Λίβερπουλ στο Europa κάτι που έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Μέρσεισαιντ, λόγω της δεδομένης απογοήτευσης που υπάρχει.

Ωστόσο ο τεχνικός των Ρεντς προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σε δηλώσεις που έκανε:

«Έχουμε ευρωπαϊκές βραδιές του χρόνου, αντί για Τρίτη, Τετάρτη, θα είναι Πέμπτη, ποιος νοιάζεται» σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την ανάρτηση του Σαλάχ:

«Όλοι έτσι σκεφτόμαστε. Δεν είναι η σεζόν που θέλαμε. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτή δεν είναι μια σεζόν για την οποία θα μιλήσουμε, δεν καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο περισσότερα για να απολαύσει, αλλά τους χαρίσαμε στιγμές. Η μεγάλη απογοήτευση είναι αυτό το μικρό πράγμα, το Europa League, που όμως είναι και μεγάλο.

Θα ήταν μια κανονική σεζόν αν τερματίζαμε τέταρτοι. Όχι σπουδαία, αλλά αναγνωρισμένη. Μερικές φορές πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι εδώ 7,5, τα πράγματα δεν είναι πηγαίνουν πάντα καλά και μερικές φορές θα υπάρχουν και πτώσεις. Είναι καλό που είμαι εδώ τόσο καιρό, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς