21.7 C
Athens

Πολονάρα: Ο Αταμάν μπορεί να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε υψηλά στάνταρ

Ένας από τους παίκτες που έλαμψαν κατά το περσινό Eurobasket, ο Ιταλός Ακίλε Πολονάρα παραχώρησε συνέντευξή στο Basket Inside και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Εργκίν Αταμάν και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα στην Ευρωλίγκα και οι φίλαθλοι περιμένουν πάντα πολλά. Μπορεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, έχει κερδίσει πολλά και έχει μεγάλη εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν λαμπρά για τον Παναθηναϊκό, αλλά μπορεί να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον επαναφέρει».

Ενώ αναφέρθηκε και στο Eurobasket, στεκόμενος στη μεγάλη νίκη επί της Σερβίας, με αναφορά τόσο στον Αντετοκούνμπο όσο και στον Γιόκιτς.

«Μπήκαμε στο γήπεδο «κακοί» ξέροντας να παίξουμε τον τέλειο αγώνα, επίσης επειδή είχαμε κόντρα τον Νίκολα Γιόκιτς εμείς, και έτσι έγινε…Είναι ένας παίκτης που έχει συχνά τη γλώσσα του σώματος που φαίνεται λάθος, φαίνεται να περπατάει απρόσεκτος και μετά έχει αυτό το ταλέντο, μοναδικό. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, έχει απίστευτο διάβασμα παιχνιδιού, είναι ένας ακόμη point guard στο παιχνίδι είτε είναι με τους Νάγκετς είτε με τη Σερβία. Έχει μοναδική επαφή κάτω από το καλάθι, σουτάρει καλά από το τρίποντο, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Με παίκτες σαν αυτόν ή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για παράδειγμα, δεν αρκεί ένας για να τους περιορίσει, χρειάζεται εξαιρετική ομαδική δουλειά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς