21 C
Athens

Πίπεν για Τζόρνταν: «Πριν γίνω μέλος των Μπουλς ήταν ένας απαίσιος παίκτης» (vid)

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο άλλοτε συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν σε δηλώσεις που έκανε με θέμα τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Άλλωστε πρόκειται για μια ένταση που έχει ξεκινήσει από τη μεριά του Πίπεν έπειτα από τη δημοσίευση του ντοκιμαντέρ, Last Dance και όσα αναφέρονται μέσα σε αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΛεΜπρόν είναι πολύ μεγαλύτερος τώρα και δέχεται πολλές κριτικές. Δεν υπήρξε ποτέ shotmaker. Ποτέ δεν ήταν ο τύπος που θα έπαιρνε το τελευταίο σουτ. Ποτέ δεν ήταν σπουδαίος σε αυτό. Το είπα αυτό πριν από πολλά χρόνια και δέχτηκα.. πυρά. Θα είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών από άποψη στατιστικής. Οπότε τον κάνει αυτό τον καλύτερο παίκτη που πέρασε ποτέ από το μπάσκετ; Θα το αφήσω αυτό για συζήτηση… Γιατί το άθλημα είναι ομαδικό και ένας παίκτης δεν μπορεί να το κάνει μόνος του!» είπε αρχικά και συνέχισε….

«Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν πριν γίνω μέλος των Μπουλς. Και εσείς τον είδατε. Ήταν ένας απαίσιος παίκτης. Άθλιος να παίξεις μαζί του. Ήταν όλο του το παιχνίδι σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, το σουτ του ήταν κακό και από το πουθενά, γινόμαστε μία ομάδα και ξεκινήσαμε να κερδίζουμε… Όλοι ξέχασαν ποιος ήταν ο MJ!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς