25.1 C
Athens

Τσιτσιπάς: Μιλάω αρκετά συχνά με τον Αντετοκούνμπο, είναι φίλος μου

Για τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Έλληνας τενίστας ο οποίος ετοιμάζεται για το Ρολάν Γκαρός, μίλησε για τις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις λέγοντας πως είναι φίλος της Άστον Βίλα, ενώ αναφέρθηκε και στις φιλικές σχέσεις που έχει με τον συμπατριώτη του και σταρ των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι υποστηρικτής της Άστον Βίλα. Πάντα την υποστήριζα. Η Αλίσα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια που παίζει καταπληκτικά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να έχω φίλους από διαφορετικά σπορ και με διαφορετικά προφίλ.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που παίζει μπάσκετ και τα λέμε αρκετά συχνά. Και θέλω να κάνω το ίδιο και με το άλλο φύλλο. Για μένα αποτελεί πηγή έμπνευσης και τόσο όμορφο να μιλάω για πράγματα που δεν έχω συνηθίσει και έχει εξελιχθεί σε μια ωραία φιλία.

Είναι καλό να έχεις τέτοια συμπεριφορά κόντρα σε άλλους αθλητές και να τους εύχεσαι ότι καλύτερο για την υγεία τους. Επίσης είναι ωραίο να μιλάς ανοιχτά για όσα μας συμβαίνουν, για όσα παλεύουμε, για την κριτική που δεχόμαστε. Το να έχω φίλους σημαίνει πολλά για μένα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς