25.9 C
Athens

Το «χρυσό» συμβόλαιο της Ρόμα στην Σουλούκου

Η ιταλική ιστοσελίδα «calcio e finanza», αποκάλυψε το… ηγεμονικό συμβόλαιο της νέας CEO, των Ρωμαίων, Λίνας Σουλούκου. Αφού πρώτα οι Ιταλοί ξετυλίγουν το βιογραφικό της, στέκονται έπειτα στην παρουσία της στον Ολυμπιακό.

Στους Πειραιώτες η ίδια βρέθηκε από το 2016, ως Επικεφαλής Θεσμικών και Νομικών Υποθέσεων. Έπειτα έγινε πρώτα Γενική Διευθύντρια και τέλος το 2018, Διευθύνουσα Σύμβουλος παραμένοντας σε αυτή τη θέση μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Στα πρακτικά του ΔΣ της Ρόμα τα οποία επικαλείται το ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρονται οι αρμοδιότητες της. Αυτές αφορούν κυρίως τη διαχείριση και ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και το «στρατηγικό έργο που αφορά την κατασκευή του νέου σταδίου». Ενώ ακόμα η ίδια έχει την ευθύνη για την υπογραφή συμβολαίων έως 500 χιλ. ευρώ για τη διοίκηση του συλλόγου και έως 3 εκατ. ευρώ για συμβόλαια αθλητικών επιδόσεων, καθώς και την αντιπροσωπεία εκπροσώπησης του συλλόγου στις σχέσεις με αθλητικές ενώσεις.

Η Λίνα Σουλούκου θα έχει πάγια αμοιβή 800 χιλιάδες ευρώ καθαρά ως διευθύνουσα σύμβουλος και επιπλέον 50 χιλιάδες ευρώ καθαρά ως γενική διευθύντρια, με ποσοστό από 50% έως 75% των πάγιων αποδοχών ως κυμαινόμενες αποδοχές, συνδεόμενες με την επίτευξη ορισμένων στόχων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς