22.6 C
Athens

Ουμτιτί: Πέρασα τέσσερα χρόνια φυλακής στην Μπαρτσελόνα

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί αγωνίζεται δανεικός φέτος στη Λέτσε από την Μπαρτσελόνα, και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Canal Plus France μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την περίοδο του στην Καταλονία.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως όσα πέρασε στην Ισπανία θύμιζαν φυλακή, ενώ πλέον απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Να θυμίσουμε πως το όνομα του 29χρονου αμυντικού είχε ακουστεί και ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που πέρασε πριν αυτός καταλήξει στη Λέτσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να νιώσω εκτίμηση, να νιώσω χρήσιμος, να νιώσω σεβασμό. Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Καταλονία στη φυλακή, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και στην καθημερινή ζωή», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Στην αρχή, αφού μετακόμισα στην Ισπανία, ένιωσα ότι με εκτιμούσαν, έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Μετά άρχισα να νιώθω δυσπιστία, ένιωσα άσχημα, συνειδητοποίησα ότι κανείς δεν πίστευε πια σε εμένα. Στο Σαλέντο έχω βρει το χαμόγελό μου και πάλι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Λατρεύω τη γλώσσα, το φαγητό, τη μόδα…».

Ενώ για τα μελλοντικά του πλάνα ο Γάλλος αμυντικός τόνισε πως: «Τώρα σκέφτομαι μόνο να αποφύγω τον υποβιβασμό». Και σκέφτεται να επιστρέψει στη Λυών. «Πριν από λίγο καιρό, ο φίλος μου ο Λακαζέτ ήρθε να με δει και σκεφτήκαμε ότι, πριν αποσυρθούμε, θα ήταν καλό να παίξουμε λίγο περισσότερο μαζί».
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς