17.7 C
Athens

Μελισσανίδης: Δεν πάω πουθενά, θα είμαι εδώ να καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης

Διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησής του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που περιμένει από τη νέα σεζόν να... καμαρώσει την ομάδα του στην Ευρώπη

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «LiveSport», κλείνοντας μια και καλή την πόρτα της αποχώρησης του από την Ένωση.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας τόνισε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ανοησίες, όσων έλεγαν ότι θα αποχωρήσει, ενώ ακόμα υπογράμμισε πως περιμένει από τη νέα σεζόν να δει την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς