15 C
Athens

Σέλτικς – Χιτ 110-97: Οι αποφασισμένοι Κέλτες δεν τα παράτησαν και μείωσαν τη σειρά στη μια νίκη (vid)

Με εκπληκτική άμυνα και πολύ καλό ποσοστό τριπόντων οι Σέλτικς υπέταξαν τους Χιτ και πλέον έχουν κάνει τη μισή διαδρομή για μια ιστορική ανατροπή

Οι Σέλτικς από εκεί που ήταν… τελειωμένοι έδειξαν ότι έχουν ακόμα ζωή και με τη νέα νίκη τους έναντι των Μαϊάμι Χιτ, έχουν κάνει το μισό δρόμο για μια θρυλική ανατροπή. Οι Κέλτες βρήκαν λύσεις από πολλούς παίκτες στο σκοράρισμα αλλά και με καλό ποσοστό τριπόντων (16/39) κέρδισαν τους πολεμιστές του Μαϊάμι με 110-97.

Ωστόσο και η άμυνα έκανε τη διαφορά αφού όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και τώρα οι Σέλτικς δέχθηκαν λιγότερους από 100 πόντους. Τέσσερις παίκτες σκόραραν πάνω από 20 πόντους, με τον Τέιτουμ να κάνει… σχεδόν triple-double. Με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ ο Αμερικανός ήταν από τους κύριους παράγοντες νίκης για την ομάδα του.

Εξαιρετικοί ακόμη οι Γουάιτ (24π), Σμαρτ (23π) και Μπράουν (21π). Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρόμπινσον με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Μπάτλερ έμεινε σε ρηχά νερά με 14 πόντους και από 5 ασίστ και ριμπάουντ.

Επόμενη αναμέτρηση το Μαϊάμι τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5 03:30), με τους Σέλτικς να στοχεύουν στο δεύτερο break που θα φέρει τη σειρά στην απόλυτη ισορροπία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς